Nyt tuntuu siltä, että on aika katsoa eteenpäin ja jättää menneisyys. Jos pyörin vain menneisyyden tapahtumien kanssa en pysty jatkamaan eteenpäin.

Onhan se selvää että psykoterapiaa tai psykologin luona olis hyvä käydä säännöllisesti. Ehkä se on jossain vaiheessa mahdollista.

Kuntoutustuki/työkyvyttömyyseläke/kansaneläke myönnettiin mulle seuraavaan kesään asti. Siihen mennessä rakennan mukavat päivät. Ohjelmaa mielenterveyskuntoutujille löytyy ja niitä aion hyödyntää. Nähdä tuntemattomia ihmisiä ja tutustua. Jospa sieltä löytyis joku kaveri tai ajan kanssa vaikkapa ystävä. Ota ja tiedä… tulevaisuuteen kun ei voi ennustaa. Alotan pajatoiminnan klubitalolla ja kulttuuripajalla lokakuun alusta.

Lääkitystä olis kanssa jossain vaiheessa räätälöitävä. Onneksi huomenna on psykiatri. Kun on vaihtanut paikkakuntaa joutuu myös terveydenhuollossa aloittamaan kaiken alusta. Asuin Etelä-Suomessa ja muutin Keski-Suomeen ja järjestelmät eivät ole samaa. Minusta kyllä lähetettiin paperit Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin, mutta kaikkea ei lääkärit ole saaneet. Kirjottelen lisää, kun olen käynyt psykiatrilla. Siihen asti siis..